U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Van Proosdij Kaas en Delicatessen

 

De kaas en delicatessen speciaalzaak voor Oosterbeek en omstreken.

Wij zijn ruim gesorteerd in Noord-Hollandse kaas en Boerenkaas. Noord-Hollandse kaas is verkrijgbaar in alle leeftijdssoorten van 4 weken tot 3 jaar oud en in minder vet/ minder zout.

Het assortiment Boerenkaas is rond uit schitterend te noemen met veel specialisme. Zoals Remeker Boerenkaas van melk van Jersey koeien, de biologische Boeren Twister, De Stroese Dame een biologische boeren geiten kaas uit Stroe. Maar natuurlijk ook onze eigen Boerenkaas lijn, Boeren Juweel,  van jong belegen tot oud.

van Proosdij Kaas en Delicatessen is de specialiteitenwinkel voor iedereen die van lekker eten houdt. van Proosdij Kaas en Delicatessen is een winkel vol kaas, delicatessen, noten, wijnen en specialiteiten. Kwaliteitsproducten om te koken, voor een borrel, snack of als tussendoortje. Bij ons vindt u dagelijks een vers en uitgebreid assortiment Nationale en Internationale specialiteiten en streekproducten. Wij adviseren u graag hoe u onze producten het beste kunt gebruiken.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?