gallery/attachments-Logo-Van-Proosdij

Van Proosdij Kaas & Delicatessen

De kaas & Delicatessen speciaalzaak voor Oosterbeek en omstreken.

Wij zijn ruim gesorteerd in Noord-Hollandse Kazen, Boeren kazen, Buitenlandse kazen. Noord-Hollandse Kaas is verkrijgbaar in alle leeftijdssoorten van 5 weken tot 3 jaar oud en in minder vet/ minder zout.

Het assortiment Boerenkaas is ronduit schitterend te noemen met veel specialisme. Zoals de Remeker Boerenkaas van melk van Jersey koeien, de Boeren Tartufo met verse truffel, De Friesche Opsterlandse mag natuurlijk ook niet vergeten worden in dit rijtje.  Maar natuurlijk ook onze eigen Boerenkaas lijn in de leeftijd van jong belegen tot oud.

 Van Proosdij Kaas & Delicatessen is de specialiteitenwinkel voor iedereen die van lekker eten houdt. Van Proosdij Kaas & Delicatessen is een winkel vol kaas, delicatessen, wijnen, de Pelikaan koffie en thee, Brandt&Levie worsten en specialiteiten. Kwaliteitsproducten om te koken, voor een borrel, snack of als tussendoortje. Bij ons vindt u dagelijks een vers en uitgebreid assortiment Nationale en Internationale specialiteiten en streekproducten. Wij adviseren u graag hoe u onze producten kunt gebruiken.

Van Proosdij Kaas & Delicatessen is de specialiteitenwinkel met heel veel lekkers in huis…

Wij zijn de specialiteitenwinkel voor iedereen die van lekker eten houdt. Wij zijn een winkel vol kaas, delicatessen en specialiteiten. Kwaliteitsproducten om te koken, voor een feestje, als snack of tussendoortje. Bij ons vindt u dagelijks verse kwaliteit en een breed assortiment nationale en internationale specialiteiten en streekproducten. Wij adviseren u graag hoe u onze producten het beste kunt gebruiken en hebben wij elke week heel veel smakelijke ideeën in huis waarmee u gegarandeerd iets lekkers op tafel zet.

Sander en Dorothe van Proosdij