gallery/attachments-Logo-Van-Proosdij

Koffie en thee van de Pelikaan uit Zutphen.

Sinds februari 2018 zijn wij officieel verkooppunt van koffie en thee van de Pelikaan uit Zutphen.

 De Pelikaan Zutphen Koffie & Thee branderij

Koffie

Op het gebied van koffie streven wij ernaar een product te leveren dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. De koffie wordt ruw aangeleverd uit het land van herkomst en daarna door ons verwerkt.

Sommige koffiesoorten worden gemelangeerd, anderen puur gebrand. Het branden van de koffie gebeurt in onze eigen koffiebranderij, waar nog steeds het oog van de vakman het brandproces bepaalt. Iedere koffiesoort wordt zo gebrand, dat smaak en geur optimaal naar voren komen. Als echte vakmensen kunnen wij u hoogwaardige koffiekwaliteiten aanbieden.

Thee

Al meer dan 200 jaar streven wij ernaar thee te leveren dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.  Met een assortiment bestaande uit meer dan 100 verschillende theesoorten, bieden wij u de mogelijkheid om een thee uit te kiezen waar u naar op zoek bent. Zwarte-, groene-, rooibos- of jasmijntheesoorten, gearomatiseerde theesoorten, speciaal aanbevolen melanges, exclusieve theesoorten en nog veel meer. Te verkrijgen als losse thee of in Piramide Theebuiltjes.

Van Proosdij Kaas & Delicatessen is de specialiteitenwinkel met heel veel lekkers in huis…

Wij zijn de specialiteitenwinkel voor iedereen die van lekker eten houdt. Wij zijn een winkel vol kaas, delicatessen en specialiteiten. Kwaliteitsproducten om te koken, voor een feestje, als snack of tussendoortje. Bij ons vindt u dagelijks verse kwaliteit en een breed assortiment nationale en internationale specialiteiten en streekproducten. Wij adviseren u graag hoe u onze producten het beste kunt gebruiken en hebben wij elke week heel veel smakelijke ideeën in huis waarmee u gegarandeerd iets lekkers op tafel zet.

Sander en Dorothe van Proosdij