gallery/attachments-Logo-Van-Proosdij

Hapjes, tapas en kaasplateau's.

Wij zorgen er voor dat u iets lekkers op tafel zet.

Heeft u binnenkort een feestje, krijgt u visite, heeft  u een receptie of een vergadering en wilt u een lekker hapje op tafel zetten? Dan heeft van Proosdij Kaas & Delicatessen een handige en zeer smakelijke oplossing voor u. Met ons assortiment kunt u zelf de lekkerste hapjes, tapas en kaasplateau's maken. Van het vertrouwde blokje kaas tot aan de meest lekkere specialiteiten.

Natuurlijk kunnen wij ook complete hapjes en kaasplateau's voor u maken. Lekker compleet en lekker handig. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Van Proosdij Kaas & Delicatessen is de specialiteitenwinkel met heel veel lekkers in huis…

Wij zijn de specialiteitenwinkel voor iedereen die van lekker eten houdt. Wij zijn een winkel vol kaas, delicatessen en specialiteiten. Kwaliteitsproducten om te koken, voor een feestje, als snack of tussendoortje. Bij ons vindt u dagelijks verse kwaliteit en een breed assortiment nationale en internationale specialiteiten en streekproducten. Wij adviseren u graag hoe u onze producten het beste kunt gebruiken en hebben wij elke week heel veel smakelijke ideeën in huis waarmee u gegarandeerd iets lekkers op tafel zet.

Sander en Dorothe van Proosdij