gallery/attachments-Logo-Van-Proosdij

Voor de zesde keer op rij

Eerste gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkels bekroond!

Maandag 17 februari was voor 32 foodspecialiteitenwinkels een hoogtepunt. Tijdens de "Uitblinkerslunch"werden de certificaten uitgereikt door de directeur Stichting foodspecialiteiten Nederland.

 

In samenwerking met de firma Foodbase uit Wageningen is een totaal nieuw en transparante certificering opgezet, waarbij ondernemers in foodspecialiteiten worden getoetst op vier gebieden, namelijk winkel uitstraling, hygiene & voedselveiligheid, klantgerichtheid en klanttevredenheid. Ervaren en getrainde inspecteurs en professionele mystery shoppers dragen zorg voor een totaal onafhankelijke certificering.

 

Iedere dag wil je als ondernemer maximaal scoren en doe je hard je best om op alle vlakken te excelleren. De vernieuwde opzet van de Certificering Foodspecialiteitenwinkels biedt met de uitgebreidde rapportages handvatten om het toekomstbeeld te waarborgen.

 

Met het behalen van het certificaat voldoen wij aan de eisen die een u mag stellen aan een foodspecialiteitenwinkel op het gebied van hygiene, inrichting, wettelijke normen, productkennis, assortiment, klantvriendelijkheid en uitstraling. Met dit certificaat bewjzen wij alle vakmanschap in huis te hebben en continu inspanning leveren om u op de juiste manier te inspireren en adviseren.

 

 

 

 

Van Proosdij Kaas & Delicatessen is de specialiteitenwinkel met heel veel lekkers in huis…

Wij zijn de specialiteitenwinkel voor iedereen die van lekker eten houdt. Wij zijn een winkel vol kaas, delicatessen en specialiteiten. Kwaliteitsproducten om te koken, voor een feestje, als snack of tussendoortje. Bij ons vindt u dagelijks verse kwaliteit en een breed assortiment nationale en internationale specialiteiten en streekproducten. Wij adviseren u graag hoe u onze producten het beste kunt gebruiken en hebben wij elke week heel veel smakelijke ideeën in huis waarmee u gegarandeerd iets lekkers op tafel zet.

Sander en Dorothe van Proosdij