gallery/attachments-Logo-Van-Proosdij

Cadeaupakket, leuk om te geven lekker om te krijgen.

De cadeaupakketten van van Proosdij Kaas & Delicatessen zijn leuk om te geven en lekker om te krijgen. Wij kunnen een cadeaupakket voor u samenstellen in elk gewenste prijsklasse. Daarmee bieden wij altijd een origineel cadeau idee voor elke gelegenheid. Voor een verjaardag, Vaderdag, Moederdag of in plaats van een bloemetje wanneer u op visite gaat. Daarnaast zijn al onze cadeaupakketten ook zeer geschikt als relatiepakket of kerstpakketr. Onze pakketten zijn samengesteld uit de lekkerste producten en specialiteiten.....

Elk pakket is een pakket vol lekkers dus......

Natuurlijk hebben wij in de winkel een aantal cadeaupakketten klaar staan, maar u kunt ook zelf uw cadeaupakket in onze winkel samenstellen.

Van Proosdij Kaas & Delicatessen is de specialiteitenwinkel met heel veel lekkers in huis…

Wij zijn de specialiteitenwinkel voor iedereen die van lekker eten houdt. Wij zijn een winkel vol kaas, delicatessen en specialiteiten. Kwaliteitsproducten om te koken, voor een feestje, als snack of tussendoortje. Bij ons vindt u dagelijks verse kwaliteit en een breed assortiment nationale en internationale specialiteiten en streekproducten. Wij adviseren u graag hoe u onze producten het beste kunt gebruiken en hebben wij elke week heel veel smakelijke ideeën in huis waarmee u gegarandeerd iets lekkers op tafel zet.

Sander en Dorothe van Proosdij